Integrert ernæringsveiledning

Naturlig livsstil - Skreddersydd ernæring - Supernæring - Helbredelse


Timene hos Linette oppleves av de fleste som svært givende, inspirerende, belysende, effektive og ikke minst lærerike!

Les tilbakemeldinger fra kunder som har vært hos Linette her...

Integrert ernæringsveiledning
30-60-80 minutter (kr 500-900-1250)

Du bestemmer selv hva du vil bruke timen til. Du kan dra nytte av omfattende unik ekspertise på kropp og helse, helbredelse, avgiftning, detox, superurter, supermat, tips til tilskudd, raw food og plantebasert kosthold, intuitiv ernæring, kroppslytting, få privatundervisning eller prate om hvordan du har det. Vi kan planlegge hva du vil oppnå.

Integrert ernæring er mer enn bare veiledning. Det er en metode for å fremme brobygging og kommunikasjon fra det ubevisste i kroppen og frem til det bevisste i oss slik at du kan bli kjent med dypere behov, din måte å fungere på og mye mer du trenger å bli klar over som ellers kunne ha blitt en blokkering eller noe som skaper sykdom/motstand/friksjon over tid. Ved å lytte til kroppen din, så blir alt så mye enklere.

De fleste opplever denne type time som å bli sett på et dypere plan enn de har opplevd før, og de fleste synes det føles fantastisk bra og at ting faller på plass. Du vil få med deg anbefalinger til konkrete tiltak og produkter. Din økonomiske situasjon blir tatt hensyn til.

De aller fleste trenger minimum 80 minutter ved første gangs konsultasjon. Husk penn og papir for det blir ofte mye undervisning og en del å notere. Tilbyr også oppfølging via telefon og kjøpshjelp!

Anbefaler kombinasjonstimer med Still Point til alle som ønsker å gå litt dypere og som ønsker å gjøre noe med det bakenforliggende.

Tilbyr også mini-inspirasjonstime 40-60 minutter til deg som har dårlig råd men som kjenner at du trenger å komme i gang med en detox, spise sunnere osv. Bare ta kontakt - så finner vi noe som passer for deg!


Kombinasjonstime med IKYA
80-90 minutter (kr 1250)

Kombiner ernæringsveiledning med IKYA. Da starter vi med bevisstgjøringsprosesser og det å rense ut gamle ubevisste og begrensede tanker og følelser.

Dette legger et fundament for å åpne opp for et dypere fokus på ernæring med mindre motstand mot forandring. IKYA integrerer ernæring dypere i kropp og bevissthet. Aktiviserer mange ulike energisystemer.

Dersom du ønsker å tranformere deg selv i dybden og ta fatt i ulike sider du sliter med, anbefales det i tillegg å ta ekstra timer i IKYA for å kunne systematisk kartlegge ubevisste prosesser og fremme vekst på de områder du etterlyser dette.


Fjernkonsultasjon med samtale/skriftlig plan
(kr 1500)

Dersom du ikke har mulighet for å komme til kontoret i Oslo, kan jeg for enkelte kunder og problemstillinger, utføre en fjernkonsultasjon. De fleste opplever denne som en svært grundig utredning. Tar vanligvis 2-2,5 timer med kartlegging/skriftlig plan og samtale. Pris utover dette er kr. 250 pr. 20 minutter.


Oppfølging/Assistanse til bestilling av varer
30 min (kr 500)

For de som ønsker en kortere time neste gang eller oppfølging på telefon. Assisterer også med bestilling av varer fra hele verden på dine vegne eller mer uttesting av produkter.

Pris pr. 15 minutter er kr. 250, 30 min kr. 500,Det unike med Integrert ernæring

INTEGRERT ERNÆRING inkluderer hele ditt liv og ser din kropp i en større sammeheng.

For ernæring styres ikke bare av dine bevisste holdinger og det du tror på, men også av ditt ubevisste, dine følelser, din oppvekst, dine gener og indre programmeringer.

Grunnen til at det oppstår indre konflikter og motstand når vi forsøker å endre på kostholdet og livsstilen vår, er fordi hele 95% styres fra vårt ubevisste sinn.

Integrert ernæring setter fokuset på råvarer, tilskudd og virkemidler som åpner opp kommunikasjonen med kroppen din og bygger broer til ditt ubevisste. Da åpnes det opp for frigjøring av stagnasjoner som kan føre til sykdom og stress, og vi setter fokus på hvor du kan få størst resultater og hva du kan gjøre for å finne optimal balanse.

Kanskje du gjør veldig mye men ikke får de resultater du håpet på?
Det kan være fordi du ikke ser de intelligente sammenhengene mellom din kropp, dine følelser, tanker og innerste verdier og ønsker. Ved å bringe inn mer bevisstgjøring, kan du sette fokus på rett område.

Du kommer aldri utenom at ernæring henger sammen med alt du er, du har kanskje bare ikke oppdaget det ennå. Ernæring fungerer best når det vi spiser er i tråd med vår innerste natur, og tar de fysiske hensyn som kroppen har bruk for.

Dra nytte av 15 års unik dybdeerfaring med internasjonal kost- og ernæringsterapi i tillegg til lang praksis som terapeut og veileder.


Integrert ernæring og vibrasjonell medisin
Innen feltet vibrasjonell medisin finnes det mange ulike terapiformer. Den mest kjente formen for vibrasjonell ernæring er kinesisk urtemedisin. Der urtenes energi og vibrasjon blir tatt hensyn til i tillegg til deres aktive virkestoffer. På en slik måte kan tilskudd i større grad skreddersys til individers ulike holdninger, tanker og følelser.

Min utdannelse og praksis fra IKYA har lært meg å jobbe aktivt med vibrasjonell medisin på en naturlig måte. Derfor praktiserer jeg veiledning i ernæring på naturens premisser og basert på prinsippene fra vibrasjonell medisin der det bakenforliggende blir inkludert og dermed også alt som belaster kroppen av ubeviste mønstre, tanker og følelser.

Ved å skape bevisstgjøring, samt tilføre elementer via råvarer, supermat, tilskudd, bevisste vaner, øvelser, oppgaver, trening og eventuelte andre behandlinger, kan kroppen din lettere finne sin helhet og få sin integritet tilbake. Det er fundamentet for helbredelse.

Skreddersydd veiledning for din kropp og ditt liv!
Veiledning på kroppens premisser!Passer godt for deg som:
- Hypersensitiv
- Trenger forståelse for kroppen
- Er for streng med deg selv
- Matintolerant
- Har lite energi
- Problemer med fordøyelsen
- Helseproblemer
- Sliter med følelser og tanker
- Ønsker å lære mer om deg selv
- Lære om Raw Food/Supermat
- Vil rense kroppen din
- Vil bli inspirert
- Finne glede over kroppen din
- Ønsker å få mer ut av livet ditt

Målet er at du skal forstå deg selv og lykkes i å skape balanse i kropp og sinn.


Linette Vik - IKYA utøver og kursholder

4110 5130
Eller for timebestilling og spørsmål!

Klinikkdag hver onsdag!

Sted: IKYA Klinikken ligger i flotte lokaler på Majorstua i Sørkedalsveien 7. Ikke langt fra t-banen i nærheten av XXL butikken.

Mye kompetanse på: raw food, superurter, supermat, ville urter, naturmedisin, kinesiske urter, homeopati, antroposofisk medisin, auyrvedisk medisin, blomstermedisin, kosttilskudd, treningstilskudd, teknisk utstyr, behandlingsformer, alternativ medisin og mye rart mellom himmel og jord :-)