Raw Health Grunnkurs
Selvhelbredelse
Nøkler til å fungere i en giftig verden

Vi nordmenn er i verdenstoppen i antall miljøgifter i kroppen. Vi får i oss stoffer gjennom maten, fra miljøet, fra møbler og interiør, fra hudpleie osv. Kroppen er designet for å være selvhelbredende, men med en stresset hverdag, et utilstrekkelig kosthold og litt for lite fokus på langsiktig helse, så blir ofte kroppen belastet mer enn den har evne til å takle.

Resultatet blir mange av de ulike helsetilstandene som det moderne mennesket får og som vi tror vi må leve med. Alt fra lite energi fordi cellene ikke får nok næring til mer alvorlige tilstander som gradvis har kommet fordi kroppen vår genetisk og livsstilsmessig har blitt belastet over tid.

Det å finne løsningen på hva du kan gjøre for å bli friskere, gladere og få mer energi er ikke alltid like lett når man ikke forstår hvordan helheten i kroppen fungerer. Ofte virker det så komplisert å få oversikt over hva som er det smarteste å gjøre, og man bruker mye penger på ting som ikke har noen effekt.

Dette kurset er laget for å gi deg den helhetlige innsikten og forståelsen du trenger for å kunne holde deg sterk og frisk i møtet med en stadig mer krevende hverdag.

Du vil lære viktige ting om sammenhengene mellom helse og kropp, ernæring og fordøyelse og du får med deg hjem en grundig avgiftningsplan med en svært bra urtekur som du bruker over 4 uker for å gi deg en praktisk opplevelse av hvordan det føles å rense kroppens ulike organer og fungere bedre fysisk.

Du vil lære svært mye nyttig om viktige råvarer, oppskrifter og mat som støtter kroppen og om matintoleranse, hvordan kroppen kommuniserer og om de viktigste tilskuddene kroppen trenger for å få et sterkt immunforsvar.

Dette er et kurs for alle som spiser mat og som har lyst til å bli kjent med kroppens hemmeligheter og den innebygde intelligens som gjør det å ta vare på oss selv til en mye enklere oppgave.

Kurset gir deg de nøkler du trenger for å holde deg frisk og sterk i årene som kommer fordi det som undervises handler om det som skal til for at kroppen får dekket sine reelle behov.

Bli med på et spennende kurs med 4 ukers renseprogram for hele kroppen din!
Undervisningen er lettfattelig, inspirerende og praktisk og du kan velge å få inkludert i prisen en 4 ukers urtekur som du lærer å bruke på kurset. Urtene i kuren er spesielt sammensatt for å la kroppen din rense seg innenfra og ut. Den er enkel å bruke og gir gode resultater.

Renseprogrammet omfatter alle kroppens avgiftningsveier som er både lunge, lymfe, nyrer, blodet, leveren, huden og ikke minst hele tarmsystemet.


I kurset har du også muligheten til å forlenge rensekuren med en utvidet rens for fordøyelsen som går over lenger tid. Du vil lære om dette på kurset, samt hvordan du bygger opp igjen din tarmflora og tar vare på immunforsvaret ditt.

Undervisning i optimal diett for selvhelbredelse
Du får undervisning i optimal diett som tar hensyn til kroppen slik at den kan prioritere sine ressurser til selvhelbredelse. Du vil lære mye om koblingene mellom helse og spesifikke råvarer. Du vil få mange tips til alternative matvarer og spesielt rensende supermat, samt unike tilskudd som er spesielt gunstige for magen, leveren, gallen, tarmen og tarmhelsen.

Et renseprogram kan transformere dine dårlige vaner og gi deg en ny start
Kurset er grundig gjennomtenkt og er designet for i gå deg en ny start i kostholdet ditt. Når du renser kroppen din på denne måten, vil det nemlig bli mye lettere å endre på dårlige vaner og fornye deg selv innenfra og ut. En rensekur vil kunne påvirke kroppskjemien din og kan derfor endre på innebygde preferanser for sukker, karbohydrater osv.


Basert på 15 års erfaring med helbredende enæring
Kursholder har selv bakgrunn fra å være overvektig, medisinforgiftet, ha uoppdaget matintoleranse siden barndommen med alle de konsekvenser for hormoner, psyke, fordøyelse, betennelser og ubehag det kan bringe. Ved å eksperimentere med alle former for dietter, tilskudd, avgiftningsplaner og ulike alternative behandliger i kombinasjon med innsikt i hva ernæringsleger, sykehus og spesialister kan tilby, har Linette solid kunnskap om hva som virker og ikke virker.

Om kursholderen
Kursholder Linette Vik har spesialisert seg på integrert ernæring der individet blir sett helhetlig med sin unike biologi, emosjonelle natur, tanker, følelser og idealer.

I 2000 begynte jeg for alvor å eksperimentere med ernæring og jeg fikk så fantastiske resultater at jeg endte i 2002 opp med å hoppe av karrierestigen som vellykket konsulent i IBM innen IT arkitektur og systemutvikling, og startet å jobbe Supernature. Det å selge sportsbilen og satse på kroppen var en overgang til noe mer varig og som brakte meg en mye dypere tilfredsstillelse.

Som en av de første i Norge startet jeg i 2008 opp med en grundig mini-utdannelse i Raw Food og Supermat. For de fleste var dette da et helt nytt felt, og som kursholder og i min jobb i Supernature har jeg bidratt til å gjøre Supermat og mat som medisin kjent i Norge. Via Supernature og sammen med mine kollegaer John, Trine og Sara har jeg bidratt på alle bøkene som ble utgitt innen Supermat, Supersmoothies og BeautyFood i tillegg til å fylle nettbutikken og utallige nyhetsbrev med all min kompetanse innen helse, skjønnhet, råvarer og alternativ medisin.

I 2001 startet jeg også på min utdannelse som terapeut og har gjennom årene tilsammen studert vibrasjonell medisin i 7 år på Norsk Akademi for Vibrasjonsmedisin og senere IKYA Academy. I tillegg har jeg vært aktiv i undervisning, holdt foredrag og bidratt med workshops på seminarer innen selvutvikling og spiritualitet.
Les tilbakemeldinger fra noen av mine tidligere kurs her...Kursdatoer vil bli annonsert her på nettsiden, på facebook siden og via nyhetsbrev. Derfor anbefales du å registrere din e-post i feltet til venstre.

Ved spørsmål:
Mobilnr: 4110 5130.
E-post:

Tidligere kurs:
Kurs i Selvhelbredelse med Detox program ble arrangert 16.4.2015 med 31 inspirerte deltakere.

Kurs i Tarmhelse og Detox ble arrangert 25.9.14 med 32 deltakere. Dette er stattes av det nye kurset i Selvhelbredelse.

Det omfattende 3 dagers kurset "Supernæring for magiske liv" har blitt holdt 6 ganger i løpet av 2007-2011. Kurset har alltid fått fantastiske tilbakemeldinger.

Les tilbakemeldinger fra tidligere kurs her...

Kurssted:
Kursene arrangeres i de flotte lokalene til IKYA Academy i Sørkedalsveien 7 på Majorstua i Oslo.

Oversikt kurs
Kurs i Tarmhelse/Detox

Motta informasjon
Kursbilder 2008-2011
Bilder: Kreativ mat
Tilbakemeldinger

Få informasjon tilsendt